dinsdag 7 augustus 2007

New Castle

We vertrekken uit Longhorsley. Vinden het niet erg de camping te moeten verlaten, het was de minst mooie camping van de vakantie. Gelukkig wacht ons een mooie tocht. We moeten ongeveer 45 km fietsen naar New Castle waar we een hotel willen nemen.
De tocht is fantastisch en gaat bijzonder snel. Voornamelijk afdalingen, het fietst heerlijk licht. De GPS leidt ons naar de binnenstad van New Castle. Ik heb 'm ingesteld op een willekeurig hotel in New Castle. Dat blijkt een nachtclub te zijn, niet geheel onze stijl. Een stukje terug kwamen we langs een Travelot hotel. Van belang is dat we onze fietsen goed kunnen parkeren.
Bij het Travelot hotel blijkt een parkeergarage te zijn waar we onze fietsen kwijt kunnen. Het karretje gaat mee de hotelkamer in.Het is wel even wennen, van de vrij camping een bedompte hotelkamer. Heb echt het gevoel dat de vakantie alweer voorbij is. We verblijven twee nachten in het hotel, donderdag gaat de boot uit New Castle terug naar IJmuiden (nou ja, de boot gaat elke dag, maar onze reis is voor donderdag geboekt).

Geen opmerkingen: